Toch maar een half uurtje later dan kwart over 6 opgestaan, ontbijten met koffie in de auto (beetje oppassen met remmen, anders vliegt de koffie over het dashboard), om rond half 9 aan te komen bij de DRU in Ulft. Collega’s begroeten, aanmelden om vervolgens met auto met aanhanger alle spullen voor m’n stand uit te laden en op te bouwen. Berenkostuum aantrekken in de kleedkamer en precies om 11 uur ben ik klaar om iedereen te woord te staan die maar wil.

Gedurende de beurs vele mensen gesproken, waarvan maar een klein deel ‘professional’ was, maar ook het gesprek met ‘gewone’ Ulftenaren was leuk en gaf me energie. Leuke reacties op het draaimolen-object in mijn stand. Geen concrete boekingen, maar dat kan nog komen. Mijn act heeft in ieder geval weer exposure gehad. Aan het eind van de dag een lekkere STRTFSTVL-maaltijd, ook al was ie wat karig in verhouding tot de prijs.

Gezellig was de stand van de BB, slechts 10 meter verderop, om af en toe even met collegae van gedachten te wisselen, vooral tijdens de BB borrel. Alleen al de ontmoetingen met collega’s maakte de beurs al de moeite waard!

Frank Agricola – Circus Vladimir