Velen van ons zijn veel beter in het maken van een goede voorstelling dan het verkopen daarvan. Om belangstelling voor je werk te generen zal je programmeurs en bureaus actief moeten benaderen. Maar welke acties hebben zin?
Op vrijdag 25 maart tussen 10.30 en 17.00 hebben we een workshop gepland over: acquisitie, praten over je voorstelling en inzicht hoe programmeurs werken

Programma: 
* Twee programmeurs vertellen hoe zij nieuwe voorstellingen ontdekken en hun programma samenstellen.
Met Inge Imelman; programmeur Simmerdeis Drachten en schouwburg De Lawei. Antwan van Horik: programmeur Op het Eiland , Nijmegen en Zwarte Cross
* In groepjes analyseren van ons eigen presentatiemateriaal. Hoe pakt ieder van ons dat nu aan? Delen van tips die goed werkten.
*Een praktische workshop, je idee verwoorden en pitchen: hoe kun je kernachtig vertellen wat jouw voorstelling zo bijzonder maakt? Geleid door Lode van Piggelen.
Lode is programmeur van het openluchttheater Caprera in Bloemendaal. In het verleden was hij programmeur van  festival ‘Over ’t IJ’  in Amsterdam en zat hij in commissies ter beoordeling van fondsaanvragen.

VOOR: Makers Buitentheater en Circus en ondersteuners uit deze hoek.
PLAATS: Perrontheater van theatergroep De Jonge Honden.
(Naast station Zwolle. Westerlaan 9A)
KOSTEN: 50,00 Euro (Na aanmelding ontvang je een rekening).

Minimaal aantal deelnemers: 12
Aanmeldingen naar info@norbertbusschers.nl   info: 06-20979608